مقالات همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت

مروری برتأثیر روش‌های خشک‌کردن بر کنترل تخریب میکروبی میوه و سبزیجات

نویسندگان : سپیده وجدانی وحید1 نفیسه دعوتی2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : میکروارگانیسم ها و متابولیت های میکروبی
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : سپیده وجدانی وحید
کد IOI مقاله : XGHB-KEZAG
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KEZAG

مروری بر روش های نوین فراوری مواد غذایی در صنعت غذا

نویسندگان : مروا حسینی1 بیژن خورشیدپور2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : فناوری‌های نوین ، نانو تکنولوژی و بیوتکنولوژی در امنیت و ایمنی غذایی
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : مروا حسینی
کد IOI مقاله : XGHB-KEZAH
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KEZAH

مروری بر تولید و اثرات سلامتی بخشی پپتید‌های زیست فعال

نویسندگان : مهین راهداری1 سامان رحیمی2 فریدون جباری3
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : غذاداروها و غذاهای فراسودمند
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : مهین راهداری
کد IOI مقاله : XGHB-KEZAK
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KEZAK

مروری بر تاثیر امواج فراصوت بر ویتامین های مواد غذایی

نویسندگان : زهرا رفیعی درسنکی1 رضا اسماعیل زاده کناری2 رضا فرهمند فر3
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : فناوری‌های نوین ، نانو تکنولوژی و بیوتکنولوژی در امنیت و ایمنی غذایی
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : زهرا رفیعی درسنکی
کد IOI مقاله : XGHB-KEZCA
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KEZCA

بررسی تغذیه و تاثیر آن بر سلامت، از دیدگاه طب ایرانی

نویسندگان : مجتبی ولی زادگان ارجمند1
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : سایر محورهای مرتبط با امنیت، ایمنی و سلامت
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : مجتبی ولی زاده گان ارجمند
کد IOI مقاله : XGHB-KEZGK
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KEZGK

شناسایی ترکیبات شیمیایی گیاه دارویی آویشن و بررسی فعالیت ضد میکروبی آن

نویسندگان : لادن احمدپورسامانی1 ساناز مسعودی2 سید ابراهیم حسینی3
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : گیاهان دارویی، صمغ ها و عصاره های طبیعی
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : لادن احمدپور سامانی
کد IOI مقاله : XGHB-KEZHZ
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KEZHZ

سنجش میزان بیسفنول آ در پودر شیرخشک لبنی مصرفی در کارخانه های صنایع غذایی

نویسندگان : غزل میرزایی1 پریسا صدیق آرا2 نجمه یزدانفر3 کیاندخت قناتی4
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : ترکیبات ضد تغذیه ای و آلاینده ها در فراورده های کشاورزی و غذایی
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : غزل میرزایی
کد IOI مقاله : XGHB-KEAAF
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KEAAF

آپتاسنسور الکتروشیمیایی برای تشخیص سریع اوکادائیک اسید به عنوان آلاینده غذاهای دریایی

نویسندگان : میترا قدرتی شاه توری1 جیوانا مارازا2 ابراهیم فولادی3
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : روش های پایش سریع در ایمنی و سلامت
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : میترا قدرتی
کد IOI مقاله : XGHB-KEBGE
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KEBGE

بررسی برخی از ویژگیهاي شیمیایی کره غنی شده با پودر میوه زیتون

نویسندگان : محمد میرزائیان1 فرشته خیری2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : کشاورزی ارگانیک و پایدار
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : Seyed Mehdi Hoseini
کد IOI مقاله : XGHB-KEBGF
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KEBGF

تجزیه خوشه ای برخی لاین های موتانت برنج به روش Ward

نویسندگان : مهدی واحد سمسکندهء1 قربانعلی نعمت زاده2 مرتضی اولادی قادیکلایی3 مجتبی آقاجانی قراء4 فرهاد باقری5 عمار افخمی قادی6 جعفر نورالهی7
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : سایر محورهای مرتبط با امنیت، ایمنی و سلامت
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : مهدی واحد سمسکندهء
کد IOI مقاله : XGHB-KEBGG
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KEBGG

بررسی عملکرد فیلم هوشمند حساس به pH حاوی آنتوسیانین جهت پایش فساد ماهی

نویسندگان : مریم نادی1 سیدمحمدعلی رضوی2 دینا شهرام پور3
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : بسته بندی مواد غذایی
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : مریم نادی
کد IOI مقاله : XGHB-KEBGH
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KEBGH

شناسایی ترکیبات شیمیایی گیاه دارویی آویشن و بررسی فعالیت ضد میکروبی آن

نویسندگان : لادن احمدپورسامانی1 ساناز مسعودی2 سید ابراهیم حسینی3
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : گیاهان دارویی، صمغ ها و عصاره های طبیعی
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : لادن احمدپور سامانی
کد IOI مقاله : XGHB-KEBGK
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KEBGK

تحولات حقوقی تراريخته‌ها در نظام حقوقی ایران (مطالعه تطبيقي در حقوق ايران، اتحاديه اروپا و آمريكا)

نویسندگان : حسن اسکندریان1
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : محصولات تراریخته، مزایا و چالش ها
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : حسن اسکندریان
کد IOI مقاله : XGHB-KEBHZ
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KEBHZ

چالش‌های تحقق امنیت غذایی در ایران

نویسندگان : فاطمه بیات1 آرش تقی‌پور زارعی2 علی عبدالهی نسب3 علی‌محمد سلطانی4
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : شناسایی چالش های ملی و راهبردهای برون رفت
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : فاطمه بیات
کد IOI مقاله : XGHB-KEBHA
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KEBHA

بررسی اثر صمغ دانه شاهی بر خصوصیات حسی خامه ای کننده غیرلبنی قهوه با چربی کاهش یافته

نویسندگان : فردوس پورعبداله1 سید محمد علی رضوی2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : گیاهان دارویی، صمغ ها و عصاره های طبیعی
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : فردوس پورعبداله
کد IOI مقاله : XGHB-KEBHB
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KEBHB

صفحه 2 از 8